Naast het cet organiseren wij ook andere leuke iets kleinschaliger events.

Deze hebben we allemaal genoemd "Social ......", juist om het sociale aspect te benadrukken. Via deze events is het heel makkelijk om in contact te komen met je hobby genoten die je normaal alleen kent van de logjes.

 

Ons eerste Social event was Social Grapes.

Een event gehouden bij wijngaard de Tappenmars.Hier kregen we een leerzame rondleiding door de wijngaarden en de kelders waarna de diverse wijnen geproefd en getest konden worden.  Wie niet van wijn houdt kon ook bier of frisdrank krijgen :)

  

Voor het tweede event togen we naar Holten voor een barbecue midden in natuurpark de Sallandse Heuvelrug, Social Food .

Dit is een jaarlijks event geworden waarvoor steeds meer geocachers naar Holten komen. Eenvoudige, echte gezelligheid. Lekker in een kring met elkaar, geen gedoe, geen gezeur, sociaal doen zonder (al te veel) beeldscherm. 

 

Op 16 april 2016 hielden we onze eerste CITO genaamd Social Cleaning. In het Zandstuvebos tussen Vroomshoop en Den Ham staken we met een leuke groep fanatieke geocachers de handen uit de mouwen. We raapten tien volle vuilniszakken aan afval bij elkaar. Een super prestatie waar de boswachter ontzettend blij mee was.

Wij hebben bij dit event hulp gekregen van de ROVA die ons ondersteunde met grijpers/handschoenen/veiligheidshesjes. Zij namen het verzamelde afval ook mee.

Later werden wij zelfs in het gemeentehuis van Twenterand onderscheiden voor onze actie.

 

Zaterdag 14 januari vierden we iets speciaals. 

Team Monebaldo zat zogezegd 10 jaar in het vak. Oftewel al 10 jaar aan het geocachen!.

maar wie Montebaldo kent , die weet dat ze erg gedreven in de earthcahes zijn.

onlangs hebben ze dan ook hun 500ste gelogd! 

Toevallig was het in 2017 voor team*RayanW* vijf jaar geleden dat ze een account aanmaakten op www.geocaching.com.

genoeg redenen dus om een gelegenheids team te vormen (mora_geocaching) en dus een gezellig event te organiseren.het werd GC6X0J3 Proost !!

Wat een gezellige avond hebben we gehad , een heerlijk stampotten buffet met daarna lekker drinken :) een zeer geslaagde avond!!

 

Social Grapes : 


Social Food :

Social Cleaning :

 

Proost !! :