september 14 pre beachparty and nightwalk


Welkom op de beachparty van het CET2019

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert TeamCET op het schitterende strand van Sibculo een spetterende beachparty! En jij bent uitgenodigd!

Wat gaan we allemaal doen?

We beginnen de avond met een lekkere wandeling (uiteraard optioneel). Verwacht geen langeafstands wandeling, maar gewoon even lekker de benen strekken in het mooie gebied rondom het strand. Om het leuk en spannend te houden moeten er groepjes gevormd worden van MAX 8 personen. Mocht het zijn dat er een bepaalde voorkeur bestaat samen te willen lopen met een ander team geef dat dan duidelijk aan in je "will attend" log. Als je in je "will attend" geen voorkeur opgeeft, maken wij zelf een indeling. Na de wandeling is er genoeg tijd om heerlijk te relaxen aan het strand of een frisse duik te nemen in het water.

Thema 

Het thema is (hoe kan het ook anders) beach/strand. We zouden het dan ook echt waarderen als gasten "gepast" gekleed zouden zijn. 

Kosten 

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Uiteraard kun je drankjes/snacks verkrijgen, deze zijn voor eigen rekening.

see you all @CET2019 "Beach(pre)party"

** honden toegestaan mits aangelijnd. Echter niet op het strand gedeelte **