In het rustige, groene buitengebied van Twenterand, Overijssel, is ons vrijstaande landelijke Twentse woonhuis gelegen, waarvan wij een gedeelte verhuren. Dit deel is geheel voor uzelf en voorzien van een compleet ingerichte keuken, zitkamer met tv, slaapkamer, badkamer, terras, voortuin en tuinhuisje tot uw beschikking. In het tuinhuisje kunt u uw fiets stallen en evt. opladen. Onze locatie is een perfect startpunt van diverse mooie fiets en wandelroutes.Het is een compleet ingericht huisje dat je tot je beschikking hebt. (Op de benedenverdieping) Voorzien van keuken met inductie-kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast, broodrooster. Senseo-apparaat, filterkoffie-apparaat en waterkoker. (koffiepads, koffie, thee, suiker, koffiemelk is aanwezig) Ruime eethoek en fijne zitkamer met tv en dvd-speler. Er is ook een wasmachine en droger, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. wasmiddel, wasrek, strijkijzer enz. aanwezig. Elektrisch zonnescherm voor de tuindeuren.

Aangrenzend aan de slaapkamer is een ruime badkamer met toilet, douche en badmeubel gevuld met handdoeken, washandjes, tandpasta, toiletpapier, shampoo, douchegel e.d.

Eigen terras en voortuin met tuinhuisje Om evt. Uw elektrische fietsen te stallen en op te laden. Voor het tuinhuis is een terras met ligbedden. Eigen parkeerplaats.